Expojove. Goys

El passat dissabte 27 vam formar part de la massiva eixida que els Juniors de Sant Josep van fer a Expojove 2014, a la Fira de Mostres de València.

Era la nostra primera gran excursió, i per això, tots teníem moltes ganes de passar-ho bé i gaudir del lloc i dels educadors. Una vegada ja vam estar tots, vam pujar als autobusos i vam fer camí cap allà.

En aplegar, vam esmorzar a l’entrada i vam entrar cap als mòduls on estava posada la fira. Hi havien un fum de coses i vam jugar a totes elles. Vam participar en tots els jocs que ens proposaven les Federacions Esportives, veure les seccions del Llevant i del València, amb les seues copes i imatges. Alguns vam participar als karaokes que hi havia, altres van fer una llarga cua per obtenir una xapa amb una foto de l’equip, altres feren polseres, etc. És a dir, que cap racó d’Expojove no pot dir que els membres de Goys no van passar.

Després de dinar, tots els equips es van apropar a la fira d’atraccions, i van poder pujar a algunes atraccions fins que va ser l’hora de tornar-se’n a casa. I després d’un nou divertit viatge als autobusos, vam donar per acabada l’excursió, que segur que repetim als propers Nadals.

 

Els educadors i coordinadors de Goys

Goys Expojove 1 Goys Expojove 2