Fira. Goys

La fira al nostre pati!

El passat cap de setmana de fira els Goys tinguérem doble activitat. Si aquests dies de festa al poble anaven a ser divertits, més encara ho van ser gràcies a que per el matí del dissabte vam acudir a la matinal de la Puríssima a la Plaça de l’Ajuntament i per la vesprada teníem muntada una fira per a nosaltres.

A la matinal vam acudir vora les 11 del matí, i hi s’ho vam passar d’allò més bé. Per equips anàvem passant per els diversos tallers que hi havia, i uns més que altres, tots eren d’allò més entretinguts. I el millor moment va ser quan els Portadors del Bou van fer una demostració de l’Embolà, i van traure a córrer un bou de cartró, on nosaltres vam córrer fins que va ser l’hora d’anar-se’n.

Ja per la vesprada, la fira Junior ens esperava, i no s’imaginavem que s’ho passaríem tan bé com va ser. Al pati teníem preparades un fum d’activitats per a fer per equips, com llençar nata a la cara de dues monitores, jugar als dromedaris, pescar ànecs o llençar a porteria. Però allò que més va impactar fou el Castell del Terror, on hi havia un grup d’educadors que havien preparat una funció amb molta por.

Ja per acabar, tots vam poder menjar un bon grapat de roses i ja vam acomiadar eixa fira per anar-se’n amb els pares.

El grup Goys

CAM00740 CAM00742 CAM00743 CAM00744 CAM00747