Fira. Eslabó

Era dissabte i tocava anar a la fira, i una vegada estàvem totes, vam sortir cap allí. Era un dissabte molt esperat, en el que caps de setmana anteriors ja estavem pensant tot l’equip Lulupit a què atraccions pujar. La més esperada per a totes era el “El Raton Vacilon” així que vam anar directament a eixa. Quan vam arribar, encara estava tancada, així que vam decidir anar a altres, com el ” ProjectAladinoSaltamontes…” per ultim i no menys important, vam anar a aquella atracció tan esperada per a totes, “El raton Vacilon“, vam disfrutar molt, sobretot veient les cares que féiem cada una en les fotos de l’atracció. Antes d anassen a Sant Josep, vam passar per una paradeta per a replenar l’estomac, ja que després de tantes rialles, pujades i baixades, emocions i sensacions, teníem que reposar forces. Va ser un dissabte diferent, entretingut i molt divertit. Tot l’equip Lulupit vam gaudir una muntonada passant una bona estona “en família”.

Amb ganes de repetir, L’equip Lulupit!

fira eslabo fira eslabo-2